Välkommen till min blogg! | Martina i Sundsvall - för extra inkomst & guldkant på livet!

Välkommen till min blogg!

Sminktips för pigga ögon!

24 feb 2013

Känner du att det är dax att se lite pigg & naturligt pigg ut?

Se dett a klipp! Du kan prova alla produkterna hos mig och givetvis kan du även beställa alla produkterna av mig!

Denna tjej är jätteduktig på att förklara!

http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=dm8kdjDMwaw

hqdefault.jpg

LR Parfym - Välj Din Favorit!

28 jan 2013

 
 

Det är inte alltid så lätt att finna sin favoritparfym. Du är alltid välkommen att prova dofterna hos mig eller boka en visning! Låt det få ta tid att välja ut din/dina favoriter!

Parfymerna är indelade i fyra doftfamiljer. Välj först och främst ut vilken doftfamilj du gillar bäst. Ibland kan lätta och luftiga dofter passa bäst sommartid och lite tyngre, sötare dofter bättre om vintern. Man brukar också – lite slarvigt – säga att blonda personer matchas bäst med lätta dofter, medan mörkhåriga bör välja en sötare doft. Men det finns många, många exempel som bevisar motsatsen… 

När du valt doftfamilj, spraya varje doft i den familjen på doftstickor som du märker upp med parfymens namn. Låt doftstickan vila i ett par minuter så att alkoholen dunstar. 
TIPS! Om du sprayar parfym på någon annan, håll kvar hans / hennes hand i några sekunder extra, så att alkoholen fått möjlighet att dunsta. Annars kommer första intrycket domineras av alkoholdoften.

Dofta på stickorna och välj bort dem som inte tilltalar dig direkt. När du har två doftstickor kvar är det dags att testa parfymen på huden. Det är nämligen först på huden som parfymen utvecklar sig optimalt.
Spraya en parfym på vardera handled. Gnugga inte in parfymen! Låt den endast självtorka, annars förstörs kompositionen.

Den första doftnoten du upplever är toppnoten – den varar i 10-15 minuter och fungerar som ”lockbete”. Det är därför viktigt att toppnoten är attraktiv. 
Snart utvecklas huvudnoten, och det är här parfymens riktiga karaktär avslöjas. Huvudnoten sitter kvar i flera timmar och ackompanjeras av basnoten som ligger som ett stabilt fundament i bakgrunden. När huvudnoten klingar av, finns basnoten kvar – ofta i många, många timmar.

Välj gärna två eller fler parfymer, att använda vid olika tillfällen. För det är ju precis som Heidi Klum en gång sa: ”jag går inte till affären i aftonklänning och heller inte på galafest i jeans…”

 

Make Up utbildning på Knaust Hotell

27 jan 2013

Make Up utbildning

LR Nissan Juke ~ Bilkonceptet

21 jan 2013

image.jpg

LR är stor kund hos VW, Nissan, Mercedes och Porsche. Från en omsättning på endast 20.000 kr per månad har LR-konsulenten tillgång till LR Nissan Juke. Vid högre omsättning ger LR ytterligare stöd med en bonus som täcker hela leasingkostnaden.

Nissan Juke är den första bil du kan få! Jag har en Juke!!

lr-juke.jpg

 • AC
 • CD-spelare
 • Sommar- och vinterdäck 
 • Dubbla krockkuddar + sidokrockkuddar fram
 • Ingen första förhöjd hyra
 • Ingen restvärderisk

Mercedes

För Orgaleaders: Mercedes Benz GLK, SLK, B-Class, C-Class

För Silver Orgaleaders: Mercedes Benz CLS, ML, E-Class

För Gold Orgaleaders: Mercedes Benz SL, CL, GL, S-Class, R-Class

Porsche

LR Porsche

För Platin Orgaleaders: Porsche 911 Coupe, 911 Cabrio, Cayenne, Panamera

Krav för utbetalning av bilbonus är att ett fordon leasas.

Mer information om bilkonceptet finner du i Koncept till Framgång

 

LR Parfym Karolina Kurkova & Guldkant på livet!

12 jan 2013

image.jpg

Min nya parfym Karolina Kurkova har kommit idag!

Glad att jag unnade mig lite lyx och guldkant på vardagen och beställde lite till mig själv! Idag fick jag min parfym och min nya jättefina och lyxiga ögonskugga!

image.jpg

LRs Nya stjärna Karolina Kurkova

8 jan 2013

 

Supermodellen Karolina Kurkova är vår nyaste stjärna i Starboxen. Hennes parfym är en fantastisk skapelse med mandarin och apelsin i huvudnoten, tuberos - natthyacint - jasmin och rosor i hjärtnoten och varma nyanser av mysk, vanilj och honung i basen.

Sortimentet består av Eau de Parfume, Velvet Duschgel, en skimrande Luminous Bodylotion, återfuktande Bodyspray samt en högkoncentrerad Parfume Absolut med 2013-collection.jpghela 30% parfymolja.

 

Förutom Karolinas nya doft har vi "The Collection" - en samling av tre fräscha dofter! Alla älskare av Desperate Housewifes-dofterna finner här ett prisvärt alternativ: Bree - Eau de Style, Susan - Eau de Beauté, Gabrielle - Eau de Glamour.

Varsågod! 86 400 på ditt konto varje dag!!

7 dec 2012

Tänk dig en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt bankkonto!

 Varje kväll försvinner de pengar du inte använt.

pengar.jpg

Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjligt förstås!

Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank, den kallas Tiden!!!!

Varje ny morgon får du 86 400 sekunder och varje kväll är all "ovarsamt slösad" tid borta!

...för alltid.

 image.jpg

Det finns ingen möjlighet till kredit, inget förskott eller möjlighet att spara för framtiden.
Använd därför din tid så klokt som möjligt <3

Tiden du får varje dag - byt den mot någonting du vill ha!

"Dröm inte ditt liv, utan lev dina drömmar"

Martina

LR Aloe Vera Drinking Gel

5 dec 2012

Känner du dig trött?  Eller vill du vara extra snäll mot din kropp?

Här kommer info om Aloe Verans fantastiska egenskaper!

Effekter på utsidan!

Mot hudproblem  Aloe vera är mest känd för sin verkan på hudproblem som akne, brännskador, eksem, bölder, psoriasis, insektsbett, håravfall och strålskador efter cancerbehandling. Den hjälper också vid sårläkning, eftersom den tillför huden fukt och syre, dämpar inflammationen och oskadliggör bakterier.

För yngre hud  Aloe vera finns ofta med i krämer som marknadsförs som föryngrande. Enligt forskaren Ivan Danhoff, vid University of Texas i USA, beror detta på att aloe vera sexdubblar nybildandet av celler som finns i de djupare hudlagren och som bildar kollagen, det protein som håller huden mjuk och ungdomlig.

 

Effekter på insidan!

Näringsrik I aloe vera finns mer än 75 viktiga näringsämnen. Det har visat sig att växten har en gynnsam effekt på den så kallade epitelvävnaden i tarmslemhinnan, vilket ökar upptaget av näringsämnena.

Uppiggande  Den oftast rapporterade erfarenheten av aloe vera är effekten på allmäntillståndet. Man mår bättre, känner sig piggare och får mer energi.

Förbättrar matsmältningen Undersökningar visar att var femte människa har plågsamma symptom från matsmältningskanalen. Här kan aloe vera vara till stor nytta. Den hjälper mot exempelvis förstoppning, svamptillväxt (candida), IBS (irritable bowel syndrome), sura uppstötningar och gasbildning. Dessutom förbättras balansen i tarmens bakterieflora. 

Dämpar inflammationer Om du stukar ett finger eller får ett skrubbsår kan det bildas en akut inflammation, med svullnad, rodnad och smärta. I sådana fall har aloe vera både invärtes och utvärtes visat sig ge en effekt liknande kortison. Aloe vera innehåller dessutom salicylsyra (det aktiva ämnet i till exempel Magnecyl), vilket hjälper till att dämpa inflammationen.

Lindrar magsår Aloe vera hjälper till att läka slemhinnorna i magsäcken och tolvfingertarmen. Växten hämmar också enzymet pepsin, som angriper slemhinnorna och minskar produktionen av frätande magsyra. 

Stärker levern Levern hjälper till att rena kroppen och det är viktigt att den fungerar som den ska när vi får i oss miljögifter och kroppsfrämmande ämnen. Hos många människor är levern överbelastad och då kan aloe vera hjälpa till att rena kroppen samtidigt som den stärker levern. 

Dämpar blodsockersvängningar Svängningar i blodsockernivån har visat sig vara en av de främsta orsakerna till övervikt. Flera stora undersökningar, som publicerats i den medicinska databasen Cochrane collaboration, visar att aloe vera har stor förmåga att stabilisera blodsockernivån. Växten kan dess-utom vara en bra stödbehandling till personer som lider av diabetes.

Skyddar hjärtat Hjärt- och kärlsjukdomar är den främsta dödsorsaken i Sverige och står för den enskilt största utgiften för mediciner i de skandinaviska länderna.   Även om hjärt- och kärlsjukdomar inte är ett av de vanligaste användningsområdena för aloe vera, har flera medicinska undersökningar visat att växten sänker både kolesterolnivån och blodtrycket.

Stärker immunförsvaret Tarmarna är vårt viktigaste immunorgan och det är just aloe veras verkan på dessa som har en immunstimulerande effekt. Växten påverkar slemhinnan i tarmväggarna så att kroppen inte tar upp lika mycket giftiga avfallsprodukter. Aloe vera har också visat sig påverka immunförsvarets celler, så att dessa fungerar bättre.

Motverkar skador från alkohol Den här effekten beror antagligen på aloin, ett ämne i aloe verans ytterhölje, som bidrar till att alkohol i blodet bryts ned snabbare och alltså hjälper kroppen att rensa ut alkoholens skadeverkningar. Mindre baksmälla med andra ord!

Det finns många olika aloe vera-produkter och det kan vara lite förvirrande att veta hur de ska användas.  Först och främst är det viktigt att skilja på gel och gelé. Gel är plantans inre bladkött och dricks som ett kosttillskott, medan gelé är samma bladkött tillrett som salva, för utvärtes bruk.   

OBS: Gel från växtbladen bör inte drickas direkt, då det kan ge diarréer. Köp färdig och aloinfri gel på flaska. Har du en växt hemma går det däremot utmärkt att använda bladgelen utvärtes på exempelvis sår och brännskador.

aloeverablad.jpg

LR är världens största tillverkare för Aloe Vera produkter!

Det finns en uppsjö av olika aloe veraprodukter, exempelvis schampo, tandkräm, hudspray, liniment, tvål, läppcerat och solskyddskräm.  Visste du att Aloe vera är en av världens äldsta läkeväxter? Kleopatra använde den för att hålla sig ung och Alexander den store blev frisk från ett inflammerat sår som vägrade läka efter att han blivit sårad av en pil. Källa: Jenny Davidsson. Expressen.

Hoppas ni fick svar på era funderingar! Annars är det bara att fråga :-)

Martina

Här ser ni en del av LRs fantastiska Aloe Vera Kollektion!

massvis-med-av.jpg

LR Colours Volume & Curl Mascara

30 nov 2012

* Ger mer volym    * Extra böj på fransarna   * Parfymfri   

* Passar även känsliga ögon och användare av kontaktlinser    * 10 ml

Ta chansen att få en gratis!

 

Vill du ha en gratis mascara?     image.jpg    Då rekommenderar du LRs mascara!  Sälj tre stycken och då blir en mascara Din som bonus! Du får en Colours Mascara Volume & Curl gratis!                                                            image.jpg 

Min favoritmascara!! Den innehåller så mycket näring så ögonfransarna sitter kvar läääänge! Det betyder att de hinner bli låååånga! Det vill ju alla ha! Borsten är böjd för att det ska vara lätt att aplicera. Mascaran är mycket lätt att fördela på fransarna utan att de klibbar ihop! Jag älskar min mascara!! Ta nu chansen att prova en riktigt bra mascara! Kontakta mig för mer info! Martina 073-2012727

   

LR Nail Polish Removerbox - perfekt julklapp

20 nov 2012

Denna magiska box är ett måste!

Du bara stoppar ner fingret i burken och vips är nagellacket borta!

image.jpg

image.jpg

* För snabb och effektiv borttagning av nagellack

* Naturlig aprikoskärneolja verkar återfettande

* Utan aceton

* Refill finns för påfyllning

Jag har haft min i över ett år, bara fyllt på när det behövts :-)

...och då har den hängt med på alla visningar samt använts hemma till alla möjliga färger.

Helt otroligt att man kan ta mörka färger så många gånger och ändå blir det rent varje gång!

image.jpg

ps. Jag har några burkar hemma, så bara hör av dej!

/Martina

Weekendseminarium i Tylösand 10-11 nov 2012

12 nov 2012

Vilket seminarium!!

Föreläsning med Ola Wallström och hans fru Anette!

image.jpg

Peppning, tips och nya sätt att tänka av flera duktiga organisationsledare. Här ses Silver-OL Sandra.

image.jpg

Det blev flera fina priser utdelade! Jocke Ström är vår bästa ledare!

image.jpg

Pia som är min närmaste upline fick också pris! Hon har gjort ett riktigt bra år!

image.jpg

Efter en fantastiskt innehållsrik dag gick vi på underbart spa på hotellet.

Vi fixade till oss inför kvällens middag och fest på Pernillas rum.

Blir man glad eller överlycklig när man kollar in Pernilla & Mattes badrum på hotellet?

Kan det bli vackrare?

image.jpg

Nästa gång är väl du med! Vi som är på eventen...Vi kommer att lyckas :-)

Extrainkomst lagom till jul!

26 okt 2012

image.jpg

Nu har vi fått julkatalogen! Som ni vet så vill vi alla ha:

 • bästa tänkbara kvalitet när vi ska handla någonting... 

 • billigaste möjliga pris...

 • bonus på det vi handlat...

 • och bonus på allt vi rekommenderat andra att handla!!!

 • är det inte så???

Jo!! För oss som gillar LR är det så! Kan det bli bättre?

Nu har julkatalogen kommit. Såååå bjud hem dina vänner o låt dem bläddra i katalogen eller skicka länken på katalogen!

http://www.lrworld.com/fileadmin/my-lrworld/content/sweden/flashbooks/LR_world_Xmas_2012_SE/#/1/

Vill du ha hjälp? Ring mig!

Ha de så bra!

Martina

Aloe Vera - kanon för små hundögon!

21 okt 2012

Fick tips att använda dessa otroligt bra rengöringsservetterna även för djur! ex småhundarna kladdiga ögon!

LR Aloe Vera soft skin Cleansing Tissues.

De svider inte! Allt kladd som fastnat i småhåren runt ögonen tvättas enkelt bort :-)

av-servetter.jpg

De här servetterna är supermjuka och jar en mild doft. Samma milda doft som LRs övriga Aloe Vera produkter. Tar bort all makeup. De är väl tilltagna och går utmärkt att dela i två eller tre delar.

The Power of Words

20 okt 2012

Ett Ord betyder så olika saker...och meningar blir till olika betydelse beroende på hur de uttalas, vem som säger och inte minst på hur man lyssnar på dem! Inte konstigt att det blir fel ibland!

Titta på detta klipp och se att samma budskap kan uttryckas på mer än ett sätt och då få en helt oväntad effekt!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hzgzim5m7oU

 

Aloe Vera! De finaste du kan köpa till Dina djur!

8 sep 2012

Visade Aloe Vera idag på Sundsvalls brukshundklubb!

Superbra Quick Help Spray för djur!

Spray som stärker huden naturligt och gör den mer motståndskraftig. Återfuktar och skyddar mot plågsamma insäkter!

av-sbk.jpg

← Äldre inlägg

Jobba när Du vill & få den lön Du är värd!

Hjärtligt Välkommen!

Vi jobbar i team på alla orter från Skåne till Norrland! Alla kan lyckas!

Martina i Sundsvall

Martina Hammarström Emdell

fristående LR konsulent

martina.emdell@hotmail.com

073-201 27 27

 

Feel Good ~ Look Great

 

(Detta är inte LR Health Beauty Systems officiella hemsida)

 

 Tack för ditt "gilla" klick :-)

martina1.jpg

Kontakta mig gärna för en affärspressentation eller visning! 

Gör din egen hemsida!

klicka Här!

Välkommen åter!

Besökare idag:

Denna månad:

Besökare totalt:


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)