LR Parfym - Välj Din Favorit! | Martina i Sundsvall - för extra inkomst & guldkant på livet!

LR Parfym - Välj Din Favorit!

 
 

Det är inte alltid så lätt att finna sin favoritparfym. Du är alltid välkommen att prova dofterna hos mig eller boka en visning! Låt det få ta tid att välja ut din/dina favoriter!

Parfymerna är indelade i fyra doftfamiljer. Välj först och främst ut vilken doftfamilj du gillar bäst. Ibland kan lätta och luftiga dofter passa bäst sommartid och lite tyngre, sötare dofter bättre om vintern. Man brukar också – lite slarvigt – säga att blonda personer matchas bäst med lätta dofter, medan mörkhåriga bör välja en sötare doft. Men det finns många, många exempel som bevisar motsatsen… 

När du valt doftfamilj, spraya varje doft i den familjen på doftstickor som du märker upp med parfymens namn. Låt doftstickan vila i ett par minuter så att alkoholen dunstar. 
TIPS! Om du sprayar parfym på någon annan, håll kvar hans / hennes hand i några sekunder extra, så att alkoholen fått möjlighet att dunsta. Annars kommer första intrycket domineras av alkoholdoften.

Dofta på stickorna och välj bort dem som inte tilltalar dig direkt. När du har två doftstickor kvar är det dags att testa parfymen på huden. Det är nämligen först på huden som parfymen utvecklar sig optimalt.
Spraya en parfym på vardera handled. Gnugga inte in parfymen! Låt den endast självtorka, annars förstörs kompositionen.

Den första doftnoten du upplever är toppnoten – den varar i 10-15 minuter och fungerar som ”lockbete”. Det är därför viktigt att toppnoten är attraktiv. 
Snart utvecklas huvudnoten, och det är här parfymens riktiga karaktär avslöjas. Huvudnoten sitter kvar i flera timmar och ackompanjeras av basnoten som ligger som ett stabilt fundament i bakgrunden. När huvudnoten klingar av, finns basnoten kvar – ofta i många, många timmar.

Välj gärna två eller fler parfymer, att använda vid olika tillfällen. För det är ju precis som Heidi Klum en gång sa: ”jag går inte till affären i aftonklänning och heller inte på galafest i jeans…”

 

28 jan 2013

Comments powered by Disqus

Jobba när Du vill & få den lön Du är värd!

Hjärtligt Välkommen!

Vi jobbar i team på alla orter från Skåne till Norrland! Alla kan lyckas!

Martina i Sundsvall

Martina Hammarström Emdell

fristående LR konsulent

martina.emdell@hotmail.com

073-201 27 27

 

Feel Good ~ Look Great

 

(Detta är inte LR Health Beauty Systems officiella hemsida)

 

 Tack för ditt "gilla" klick :-)

martina1.jpg

Kontakta mig gärna för en affärspressentation eller visning! 

Gör din egen hemsida!

klicka Här!

Välkommen åter!

Besökare idag:

Denna månad:

Besökare totalt:


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)